Biztos az?

Tisztelt Doktor Úr! Voltam mell ultrahangon, ahol találtak egy 10 mm-es fibroadenomát. Mintát is vettek belőle, még nincs eredmény. Aggodom, hogy mégsem az, de megnyugtattak, hogy a szerkezete teljesen annak felel meg de 100%-os eredményt csak minta vétel után tudnak mondani. Ha Fibroadenomának látják, akkor valószínű tényleg az? És mit jelent az, hogy pólusi eret tartalmazó képlet látható? Erek nem a rosszindulatúban szoktak lenni? Vagy álltalában mindegyikben van? Ez miatt aggodom.köszönöm a válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza fibroadenoma témában

Tisztelt Hölgyem!

Valóban, csak a szövettani feldolgozás adja meg a pontos választ, de a fibroadenomák ultrahangos képe is eléggé ismert így kérem, ne aggódjék.

Az érettség a jóindulatú elváltozásoknál is van.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2017. július 27., 12:00; Megválaszolva: 2017. augusztus 15., 16:32
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2