• Biztos az?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Voltam mell ultrahangon, ahol találtak egy 10 mm-es fibroadenomát. Mintát is vettek belőle, még nincs eredmény. Aggodom, hogy mégsem az, de megnyugtattak, hogy a szerkezete teljesen annak felel meg de 100%-os eredményt csak minta vétel után tudnak mondani. Ha Fibroadenomának látják , akkor valószínű tényleg az? És mit jelent az, hogy pólusi eret tartalmazó képlet látható? Erek nem a rosszindulatúban szoktak lenni? Vagy álltalában mindegyikben van? Ez miatt aggodom.köszönöm a válaszát

        Dr. Kiss György válasza a fibroadenoma témában

        Tisztelt Hölgyem ! Valóban,csak a szövettani feldolgozás adja meg a pontos választ,de a fibroadenomák ultrahangos képe is eléggé ismert így kérem,ne aggódjék. Az érettség a jóindulatú elváltozásoknál is van. Üdvözlettel:dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. július 27., 12:00; Megválaszolva: 2017. augusztus 15., 16:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: