mell érzékenység

Érzékeny bimbó, meg az egész mell feszes hónapok óta.de terhes nem vagyok.

† Dr. Szalóczy Péter válasza mellprobléma témában

Kedves KérdezŐ! A mell, ha nem szakaszosan feszül és ellemetlenkedik főleg a várható vérzés előtti héten, lehet a mirigyenszert irányító agyalapirigy hormon túltermelése, túlműködése, amit porlactinnak nevezünk. Ennek mennyiségét vérvétellel és laborvizsgálattal pontosítani lehet. Ha magasabb, vérzésrendellenesságet is okozhat. Mindenképpen jólett volna tudnom, hogy hormonális fogamzásgátlót szed-e? Ha a labor normális, megpróbálkozhat a Mastodynon nevű homeopátiás cseppel, 2x20 csepp naponta vízzel szájon át. Végsősoroon egy ultrahangos mellszűrés is jó lenne.

Kérdés: 2014. június 18., 13:10 ;Megválaszolva: 2014. június 19., 18:11
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
mell
AZ Lenne a kérdesem van kett gyerekem, s mind a kettö szopott! De már nagyok s mind kétt mellemben csomok tapintható, nagyon faj s a jobb mellembol...
Szoptatás után megnyúlt mellek
Terhességem alatt a korábbinál nagyobbak lettek a melleim, főleg a bal oldali. (Igaz, ez eredetileg is kicsit nagyobb volt, de a szülést követően...
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Az egyik mellem váladékozik egy ideje, nem sok, nem is látszik a melltartón vagy a blúzon, csak éppen hogy a mellbimbón látszódik egy kevés sárgás...
Mell fájdalom
Üdvözlöm! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy kb 1 hete fáj mind a két mellem. A mellbimbóm nem érzékeny, viszont fehér-rózsaszínes színe...
Kicsit megnőtt az egyik mellem
Tisztelt Címzett! Azért írok, mert most vettem észre, hogy az egyik mellem kicsit nagyobb lett a másiknál és jobban is lóg. (Nincsenek nagy...