Duzadtabb bal mell zsibbadása

Tisztelt Szakorvos! 2009.01.31.-én mellnagyobbításon vettem részt. 2012.08.11.-én született meg a kislányom, aki fél éves koráig szopott. 7 éve megállapították, hogy pánik betegségem van, amire a Parogen típusú gyógyszert írták fel. Kb. 2-3 hónapja rendszertelenül szedem. Azzal a panasszal fordulok önökhöz, hogy a bal mellem duzzadtabb, és a szívemtől a bal oldali lapockámig időközönként zsibbad! A tejem még nem apadt el! Mihamarabbi válaszát várom.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szalóczy Péter válasza a mellprobléma témában

Kedves Kérdező! Mihamarabb keress fel nőgyógyászát, hogy írjon fel önnek tejelválasztását megszüntető gyóyszert. Leírásából nem derül ki, hogyan tejelhet még egy évvel a féléves szoptatás után. Midenképpen érdemes lenne tejtelenítés után egy mell ultrahangos vizsgálat a mellszerkezet épségének átvizsgálására. Ezt majd sebésznek mutassa meg.

Kérdés: 2014. május 07., 16:10; Megválaszolva: 2014. május 11., 18:24
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Beütöttem a fejem
Vérvétel eredménye