Mire számíthatok UH után?

Kb 5 napja tapasztaltam először bal oldalon hónalj alatt/oldalamnál fájdalmat. Először arra gondoltam, hogy elfeküdtem, vagy meghúztam esetleg. De a fájdalom nem múlt el. Majd 2 nap múlva megvizsgáltam jobban, és kis csomót találtam a mellemnél. A fájdalom megszűnt, nyomásra kicsit érzékeny. Ma a háziorvos adtt beutalót UH-ra, diagnózisnál a következő áll: N6080 Egyéb jóindulatú emlőelváltozások A beutalás indokánál pedig: Bal emlő elülső hónalj vonalában érez egy csomót. Babnyi nagyságú kissé tömör tapintató, mobilis, bal külső felső negyedben. A kérdésem az lenne, hogy tényleg sebészi beavatkozásra lesz szükség? Ha igen, akkor az meg fog látszódni, illetve lesz esetleg valami következménye? Köszönöm előre is a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza emlő elváltozás témában

Kedves Kérdező,

Valószínűleg csak egy jóindulatú elváltozás amit észlelt. Egy emlősebészetben járatos sebészt keressen fel véleményezésre. Ha kell is operálni manapság már nagyon szép, szinte láthatatlan varratokkal lehet ezt megtenni. Amennyiben segítségre lenne szüksége bátran keressen meg a honlapon is megtalálható elérhetőségeken.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. március 11., 18:21; Megválaszolva: 2013. március 15., 07:38
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Mellrákom lenne?
Kedves Doktor Úr! 26 éves vagyok. 2 nappal ezelött a mellbimbó udvar mellett halvány vörös foltra lettem figyelmes kb egy 10 forintos méretét teszi...
Mellciszta
Tisztelt Doktor Úr/Nő. Szeptemberben szokásos mell ultrahangon voltam, ahol kissebb cisztákat találtak mindkét mellemben. Összesen 5 volt. Legnagyobb...
Csomó a mellben menstruáció idején
Üdvözlöm! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a legutóbbi menstruációm alkalmával mielött megjött, a jobb mellem nagyon fájt, meg volt dagadva...
ABS Monocita
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék egyik nap ABS Monocita0,12 másnap 0,29 harmadnap 0,91 + os lett megtudná nekem ezt mondani jot vagy rosszat...
Benignus meszes képet
Tisztelt Doktornő! Nemrég részt vettem mammográfia- és ultrahang-vizsgálaton, pozitív családi anamnézis (anya) miatt. A lelet értelmezésében...