• Hormonális ok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DrNő/Úr! Magasvérnyomásra szedek gyógyszert már lassan 10 éve, de igazából nem vizsgáltak ki hogy mi is okozná az emelkedést, csak a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek adagjai csökkennek illetve emelkednek. A gyógyszerek mellet is vannak vérnyomáskiugrások ezért lehetséges-e, hogy hormonális gondok okozhatják vagy esetleg a mirigyek nem megfelelő működése.(Gondolok: PCOS, pajzsmirigy, agyalapi, mellékvese....). Köszönöm válaszukat! Tiszelettel:tae

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Hölgyem! Jogos a felvetés. A gyógyszeres kezelésre nem jól reagáló magas vérnyomás esetében a kiváltó okok keresése valóban javasolt, oka lehet pl. vesebetegség, hormonális ok, stb. Kérje háziorvosa segítségét a kivizsgálás elindításában.


        Kérdés: 2012. január 15., 09:58; Megválaszolva: 2012. január 16., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció