• Mellhártya-gyulladásom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Körülbelül egy hete elkezdett fájni a hátam. A lapockám alatt bal oldalon.Levegővételre erősen beleszúrt a hátamba. Mikor bal oldalra feküdtem légzéskor jobban szúrt mint ülve vagy állva.Péntek óta már nem fáj annyira csak egy szorító érzést érzek a hátamba, (levegővételre)és még mindig nehezen kapok levegőt.Nincs lázam csak apró hőemelkedés 37.2 és csak köhécselek. Mellkasom nem fáj.Ez vajon mellhártya gyulladás lenne? Köszönöm! Adrienn

        Dr. Boros Miklós válasza a mellhártyagyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A mellhártyagyulladás valóban lehetséges ok. Amennyiben nem szűnt a panasz szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és pihenjen még pár napot. Láz, illetve erősödő fájdalom esetén keresse fel háziorvosát.


        Kérdés: 2011. október 24., 17:20; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos