Mellhártya-gyulladásom lehet?

Körülbelül egy hete elkezdett fájni a hátam. A lapockám alatt bal oldalon.Levegővételre erősen beleszúrt a hátamba. Mikor bal oldalra feküdtem légzéskor jobban szúrt mint ülve vagy állva.Péntek óta már nem fáj annyira csak egy szorító érzést érzek a hátamba, (levegővételre) és még mindig nehezen kapok levegőt.Nincs lázam csak apró hőemelkedés 37.2 és csak köhécselek. Mellkasom nem fáj.Ez vajon mellhártya gyulladás lenne? Köszönöm! Adrienn

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellhártyagyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A mellhártyagyulladás valóban lehetséges ok. Amennyiben nem szűnt a panasz szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és pihenjen még pár napot. Láz, illetve erősödő fájdalom esetén keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2011. október 24., 17:20; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:50
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
mellhártya gyulladás?
Kedves Doktor Úr/Úrnő! Idén január végén volt egy torokgyulladásom, melyre antibiotikumot - Aktil Duo - kaptam. Majd kb 2 hétre rá lett egy...
Mellhártyagyulladás? -fájdalom...
Tisztelt Dr! (Úr/Nő) Január elején a körzeti orvos mellhártyagyulladást diagnosztizált, bal lapockacsúcs alatti fájdalom, láz és tartós...
Oldalszúrás Levegővételkor
Tisztelt doktor Úr/Nő az lenne a kérdésem mi lehet a probléma. Ma hajnalba éreztem hogy szúr az oldalam de nem foglalkoztam vele nagyon mert...
Levegővételkor köhögök, majd...
Tisztelt Dr nő/úr tanácstalan vagyok ezért fordultam ide erre az oldalra segítségért. 1hete beteg lettem nátha fejfájás láz torok fájás volt a...