• Oldalszúrás Levegővételkor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő az lenne a kérdésem mi lehet a probléma. Ma hajnalba éreztem hogy szúr az oldalam de nem foglalkoztam vele nagyon mert viszapihentem reggel mikor felkeltem akkor még nem éreztem semmit de délutánra megint jelentkezett minden egyes nagyobb levegövételnél a bal oldalam és a jobb szúr kb a két vese táján de nem jelentkezik ez a probléma ha kicsi levegőt veszek csak kimondottan ha nagyobbakat és nem értem hogy miért szúr mert ha kicsit elfordulok valamelyik irányba akkor ugyanugy nem érzek semmit és eléggé aggasztó hogy amikor csuklok vagy iszok valamit és megfeledkezek hogyha nagy levegőt veszek majd megőrülök a fájdalomtól. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a mellhártyagyulladás témában

        Kedves Uram! Ilyen tüneteket gyakran mellhártya- vagy tüdőgyulladás szokott okozni, ezért mindenképp keresse fel a háziorvosát és vizsgáltassa meg magát. Egy mellkasröntgennel könnyen a végére lehet járni a tünetek okának!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 26., 16:36; Megválaszolva: 2011. június 28., 00:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés