• Mi okozhatja a szúrást a jobb mellem alatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv. 22éves pécsi fiatalember vagyok az lenne a problémám hogy a jobb mellem alatt a bordáimnál fáj nagyobb levegő vételre is néha de például ha nevetek vagy csuklok vagy köhögök akkor nagyon olyan érzés mintha megvertek volna és be lenne ott zúzódva de nem történt semmi iesmi egyszerűen csak fáj oldalamra se tudok feküdni mert akkor szinte belenyilal a fájdalom! Kezemmel tudom ott nyomkodni érzem is hol fáj nyomásra, érzem h a bordám vagy az között fáj valami nagyon Ez már tart kb 3 napja és nem tudom mi lehet és aggaszt, azt hozzá kell tennem hogy kb egy hete beteg vagyok elöször lázas voltam aztán náthás köhögtem is majd egyik éjjel arra ébredtem h szúr elől az egész mellkasom(ez más érzés volt mint a mostani azt hittem a tüdőm mostani egyértelműen érzem hogy nem a tüdőm hanem valami ideg vagy izom vagy valami olyan mintha szúrna vagy nyomna valami a bordámba) jártam ügyeleten nem találtak semmit volt EKG az is jó tüdőm is teljesen jó volt meghallgatásra szívem is de a fájdalomra kaptam algopirin inekciót, aztán másnap elmentem a házi orvosomhoz de addigra ez elmúlt és ő azt mondta hogy valószínűleg a betegségem miatt begyulladt valami mellkasi izom és az fájhatott és ezzel meg is nyugodtam haza jöttem h kipihenjem a megfázásom de másnap kezdett jelentkezni ez a szúrás de ez csak jobb oldalt fáj és nyomásra is fáj tehát a jobb mellem alatt ha valami megerölteti akkor olyan mintha nagyot beszúrtak volna oda és nevetni is nagyon rossz ez vajon a megfázástól lehet vagy mi lehet az oka? elkezdtem szedni multivitamint is erőteljesen az okozhat ient? bár kétlem de már nem tudom mit gondoljak sose volt ienem tényleg olyan mintha megvertek volna ott de nem akar elmúlni! Közben még mindig beteg vagyok nagyon folyik az orrom és a torkom is eléggé fáj és gyenge vagyok! választ előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        a leyrt tüntek a légúti vírusfertőzés klasszikus tünetei. Tüneti kezelésen, lázcsillapításon kívül nincs más teendő. Az elvégzett vizsgálatokkal a szövődményeket kizárták. A mellkasi fájdalom mellhártya izgalom következménye. Szedjen gyulladásgátlót is (pl. ibuprofen).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-08 20:38:56; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: