Influenza,mandula vagy pajzsmirigy?

Tisztelt Doktornő! Első olvasatra egészségügyi problémám egy szerűnek hangozhat mégis véleményét kérném. A betegségem nem a tünetek miatt aggaszt hanem az ideje miatt,ugyanis már hosszabb ideje fennáll.A tüneteim ,torokgyulladás,mellkasi fájdalom,fáradékonyság,levertség,és pár napja jobb oldali fül dugulás ami akkor történik meg ha viszketni kezd a fülem és meg vakarom.Bedugul a fülem és csak akkor dugul ki ha böfögök vagy ha pumpaszerüen kicsit megnyomkodom a tenyeremmel a fülem. A legkellemetlenebb az a mellkasi diszkomfort gyulladás érzés,minden meghülésre ajánlott házi szer ellenére sem mulik el. Használtam Neo Citrán italport,Kamillateát,Szedek naponta c vitamint és multivitamint,. Nem köhögök, köpet váladék nem ürül,lázam nincs,36.5 és 37.3 között váltakozik a testhőm,fejem is ritkán fáj.Huszon éves koromban gyakran volt problémám a garatmanduláimmal,egy alkalommal tüdőgondozóba is kerültem miattuk,el kellett volna távolitani a bal oldali mandulát akkor de a kezelés hatására megszüntek a panaszaim igy nem történt meg a beavatkozás. Okozhatja most évekkel később a mandulám ezeket a nehezen gyógyuló léguti panaszaimat vagy más állhat a háttérben? Köszönöm válaszát. Tamás

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza a torokgyulladás, fül dugulás, levertség témában

Kedves Kérdező! Panaszait okozhatja orr-melléküreg gyulladás,felső légúti fertőzés. Azt javaslom használjon néhány napig orrsprayt, ami a nyálkahártya duzzanatot, ezáltal az orr, fül dugulást csökkenti, illetve megpróbálhat helyi hatású torok fertőtlenítő szopogató tablettát, ami vény nélkül kapható a patikában. Ha panaszai ezek után sem szűnnek, forduljon fül-orr-gégészhez. Mivel a COVID fertőzés is okozhat hasonló panaszokat, ha tünetei nem múlnak el néhány napon belül, beszéljen háziorvosával. Üdvözlettel:

Kérdés: 2020. december 19., 13:01; Megválaszolva: 2020. december 20., 12:02
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Mellkas natív es kontrasztanyagos...
Kedves Doktornő! Februárban és 3 héttel ezelőtt is erős bronchitisem zajlott. A köhögésem 2 kúra antiniotikum után lassan de múlik. Melljas...
Kézfertőtlenítő gél belélegzése
COPD romlás ellen
Égett műanyag belélegzése
Tisztelt Doktornő! Sütés közben odaégett lábos nyele miatt elég erős műanyagszag lett a nappaliban, amit persze próbáltam minél előbb...
CT lelet értelmezés
Tisztelt DR NŐ Sportoló férfi vagyok 15 éves verseny sport múlttal , idén teljesen átszűrettem magam az utolsó a mellkas CT volt itt kaptam...