Antibiotikum szedès

Tiszteletem!Azi Sandoz 250mg nevű antibiotikumot kellett szednem 3 napig hörgőgyulladásra,mely sajnos nem múlt el.Az utolsó szemet vasàrnap vettem be.2 nap telt el azóta ès mivel nem javultam a Savulin nevű antibiotikummal folytatjuk a kezelèsemet!A kèrdèsem a következő lenne: Szedhtem èn e ezt a gyóygyszer úgy, hogy 2 nappal ezelőtt mèg az Azi Sandozt szedtem?Ugyanis a Savulin betegtàjèkoztatójàban le van ìrva hogy együtt sem, ès ha nemrègiben szedtem azitromoicin hatóanyagú gyógyszert akkor sem ajànlott szedni a Savulint, mert az EKG-n làtható, veszèlyes eltérèst okoznak.Ìgy nem merem elkezdeni a gyógyszer szedèsèt!Kérem szìves vàlaszàt ès segìtsègèt!Köszönettel:Aletta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza a antibiotikum szedés témában

Kedves Aletta! Az Azi-Sandoz tabletta hatása elhúzódó, így az újabb antibiotikum adásával véleményem szerint nyugodtan lehet várni. Beszélje meg kezelőorvosával , szükséges-e feltétlenül az újabb antibiotikum, nincs-e más módszer a panaszai enyhítéséhez. Egyébként nem törvényszerű, hogy EKG eltérést okoznak ezek a gyógyszerek, csak fokozott odafigyelést igényel az adásuk. Üdvözlettel:

Kérdés: 2019. november 12., 15:39; Megválaszolva: 2019. november 20., 21:37
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
gócárnyék
Makacs váladék
Köhögési inger
EF kiemelt ,kezdjek félni ?
Fojtogató érzés