• Hurutos köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Hörghurut gyulladásom volt, amire Azi Sandoz nevű antibiotikumot kaptam. Mivel rengeteget köhögtem és erőlködtem, hogy feljöjjön a slejm, a 4-5.napon felfedeztem halvány vérpöttyöt a zsebkendőben.Nem volt tehát élénk színű és kissé elmosódott.Ez megismétlődött párszor, mindig erős torokköszörülés és felköhögés után. A váladék egyébként zöld és darabos, tehát ezt felköhögve erőlködtem olyan sokat.Kérdésem, hogy foglalkozzam-e az említett pöttyökkel a továbbiakban, vagy ez mind a hörgők bevérzésének következménye-e? Tisztelettel:Evelin

        Dr. Gyulai Nóra válasza a hörghurut témában

        Kedves Evelin, amennyiben a hörghuruttal együtt, a véres köpet is megszűnik, nem kell vele foglalkozni, csak ha a gyógyulás után is megismétlődik, amikor már nincs köpet és csillapszik a köhögés


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Gyulai Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 23., 14:41; Megválaszolva: 2018. október 27., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: