Hurutos köhögés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Hörghurut gyulladásom volt, amire Azi Sandoz nevű antibiotikumot kaptam. Mivel rengeteget köhögtem és erőlködtem, hogy feljöjjön a slejm, a 4-5.napon felfedeztem halvány vérpöttyöt a zsebkendőben.Nem volt tehát élénk színű és kissé elmosódott.Ez megismétlődött párszor, mindig erős torokköszörülés és felköhögés után. A váladék egyébként zöld és darabos, tehát ezt felköhögve erőlködtem olyan sokat.Kérdésem, hogy foglalkozzam-e az említett pöttyökkel a továbbiakban, vagy ez mind a hörgők bevérzésének következménye-e? Tisztelettel: Evelin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gyulai Nóra válasza hörghurut témában

Kedves Evelin, amennyiben a hörghuruttal együtt, a véres köpet is megszűnik, nem kell vele foglalkozni, csak ha a gyógyulás után is megismétlődik, amikor már nincs köpet és csillapszik a köhögés

Kérdés: 2018. október 23., 14:41; Megválaszolva: 2018. október 27., 12:10
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Allergia is lehet?
Üdvözlöm Doktornő! Elnézést kérek az ismételt időrablásért. Ön több kérdésemre is válaszolt már a visszatérő tüdőgyulladásokkal...
COPD, vagy komolyabb?
Üdvözlöm Doktornő. Elnézését kérem, hogy ismét az idejét rabolom, de szeretném megosztani Önnel az utóbbi időben történt fejleményeket, és...
Diffuse fokozottabb retikül árus...
Tisztelt Doktornő, kétirányú mellkas felvételen az alábbi eredményt kaptam. Éles konturu szimmetrikus ívű rekesz.Szabad lat.szinuszok. Minket...
Krákogás, köhögés már 3 hete
Jó napot már 3 hete köhögök, krákogok olyan érzés mintha valami lenne a tüdőmnél és fel kellene köhögnöm sípol is néha aztán ha köhögök...
lelet értelmezés
Kedves Doktornő! Három napja kezdődően hörgurutom van, mivel régen dohányoztam, és időnként mostanában is szoktam, a betegséget általában...