• Mellkas rtg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A minap mellkes rtg felvételem volt. Leírnám, hogy mit írtak a leletre. Az lenne a kérdésem, hogy van e valami félnivalóm. A rekesz normális helyzetű, sima konturú. Lat. sinusok felnyíltak. Csúcsok, tüdőmezők tiszták. Hilusok érszerkezete típusos. Mediastinum szabad. Válaszát köszönöm

        Dr. Laki András válasza a Mellkas röntgen témában

        A röntgenlelet nem tartalmaz kóros eltérést, nincs benne olyan, amitől aggódnia kellene.


        Kérdés: 2019. május 10., 21:11; Megválaszolva: 2019. május 12., 17:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: