Labor elemzés

Tisztelt doktor Úr/nő! A kisfiam szep.13-án töltötte be a 3évet. A kérdésem van-e valami rejtett betegsége vagy olyan érték amit kezelni kellene vagy semmilyen kezdődő betegség nincs? Mitől lehet hogy állandóan rosszul van ilyenkor remegnek a kezei szédül, erős-gyors a szívverése. (de szívbetegsége nincs 1/6os szívzörejt hallottak nála) és addig amíg nincs jobba fekszik.Válaszát előre is köszönöm.Vas.3, 0 umol/L Karbamid: 2, 50mmol/L Kreatinin: 22 umol/L Alfa 1 globulin: 12, 7% IgA: 3, 03 g/L Algalikus foszfatáz: 1169 U/L Neutr.gran: 23, 80% Lympocyta: 67, 0% Eosinophil gran: 1, 00% Absz.neutr: 1, 80 10^9/L AQbsz lymph: 5, 08 10^9/L Absz.mono: 0, 27 10ˇ9/L Absz.eos: 0, 08 10^9/L MCV: 74, 90 fL MCH: 26, 00 pg RDW: 15, 2%CV Trombocyta: 479, 0 10^9/L MPV: 7, 4 fL Étel allergia: méréshatár alatt-gondolom ez azt jelenti nem allergiás.Összpontszám: 10113 (9760 pont vizsgálat +353pont mintakezelés)

Dr. Hamar Péter válasza gyermek laboreredmény témában

Tisztelt szülő,

Javaslom a tünetek (szédüléses, remegéses rosszullét) gyerekgyógyászati szakrendelésem vagy gyerekklinikán történő kivizsgálását, illetve gyerekgyógyászati szaktanácsadást. A labor nekem nem tűnik kórosnak, de a gyerekgyógyászati értékeket nem ismerem közelebbről.

Dr. Hamar Péter
Dr. Hamar Péter Klinikai laboratóriumi szakorvos
Kérdés: 2011. október 07., 14:36 ;Megválaszolva: 2011. október 12., 22:34
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Heterozygota
Vérkép elemzés
Vas,ferritin
Kék folt a lábszáron
Magvas vvt