• Lymphocyta leukémia lehet-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktornő! unokám keveset hízott az utóbbi időkben, de a vér lelete nagyon aggaszt. szeretném a tanácsát kérni mi tévő legyek. leírom a vérleletéből amik eltérést mutatnak, got meghat: 41 u/l +, l-t-glut.transzfer.meghat. 10u/l -, vas meghat. szérumból: 4,4 umol/l -. teljes vaskötő kapacitás meghat. 59,2 umol/l +. lymphocita 71 % ++. monocyta 1 % -. . rdw 15,5%cv. +. adjon tanácsot mert rettegem attól hogy komoly betegsége van. nem tudjuk mitévők legyünk, válaszát előre is köszönöm és nagyon várom.

        Dr. Molnár Anna válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! Tudnia kell, hogy laborleleteket összességében, az "összetartozó" paramétereket együtt értékeljük, természetesen a gyermek tüneteinek, panaszainak ismeretében. Az Ön által ismertetett néhány adatból egyedül vashiány emelendő ki, ami az unokája életkorában nagyon gyakori, szinte "normális" jelenség, rosszindulatú vérképzőszervi betegség nem merül fel!!! Javaslom az esetleges vaspótlás szükségességéről konzultáljanak házi gyermekorvosukkal!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 07., 20:55; Megválaszolva: 2011. január 10., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés