Bioptron lámpa használata

Tisztelt Doktor Úr! Myleoma multiplex betegségem az ASCT kezelés után jó eredményeket mutat. A bal vállam, és környéke, elsősorban a bal karom, és sok esetben a hátam gerinc tájékon is sokszor fájdalmas. Szerencsére fájdalom csillapító nélkül még elviselhető. Van Bioptron lámpánk. Ennek használata tanácsolható-e az én állapotomban? Válaszát tisztelettel megköszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza myeloma multiplex témában

Tisztelt Érdeklődő!

Használja nyugodtan a Bioptron lámpát, ha úgy érzi, hogy hatásos.

 

Kérdés: 2010. január 29., 11:17; Megválaszolva: 2010. január 29., 11:17
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Myeloma multiplex
Tisztelt doktor úr/doktornő. Az édesanyámmal kapcsolatosan szeretnék kérdezni, aki 74 éves. Októbrben ágynak esett. Pokoli derékfájdalomról...
laborlelet adata myeloma multiplexes...
T. Doktor Úr (Nő)! 2010. 1. hóban diagnosztizálták a betegségemet, 8x4 Velcade +8x1 Pamitor infúziós terápia után ambuláns kontrollokra járok. Az...
Myeloma multiplex
Jó napot, segitséget szeretnék kérni, mivel anyukámnak most állapitották meg a myeloma multiplexet III.stádium, májusban kezdtuk a...
Myeloma multiplex
Jelenleg VDT 2.ciklusán vagyok túl, itthon szedett gyógyszereim: Thalix 1x1, Conramal 2x1, Quamatel 2x1, milgammaN 2x1, Milurit 1x1, Tavanic 1x1, napi1x...
Myeloma multiplex
Édesanyámnál ennek a betegségnek a gyanúja merült fel, a vérvétel alapján (immunglobulin, maggaglobulin) . Az elküldőtt csontvelő minta alapján...