Heterozigóta

Tisztelt Doktornő! Meddőségi kivizsgáláson veszünk részt korai vetélés miatt, amin már kiderült inzulinrezisztencia és magas prolaktin szint, viszont a trombózis panelen ez áll: prothrombin g20210a allél heterozigóta A nőgyógyászom azt kérte kérdezzek meg egy hematológust, a többi érték rendben volt. Ez okozhat problémát? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza protrombin témában

Kedves Kérdező!

Ez minor vagyis kicsi trombozis hajlam elvileg nem lehet ok, maximum ivf programban pérofilaktikus LMWH adását igényli.

Kérdés: 2022. január 09., 20:42; Megválaszolva: 2022. január 10., 08:27
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Hematológia vérképem
A vérképemen High érték van ezeknél: asca igg eliza 27, béta2 gpi at igg cia 36, cardiolipidin ell.at igg cia 22, RF-iga, ez 60, és RF-igm 14. Mennyire...
Magvas vvt
Emelkedett vas és...
Vas értékekkel probléma
Mthfr homozygota mutáció...
Tisztelt Doktornő úr! 37 éves édesanya vagyok, van egy 6 éves fiam és egy közel 4 éves lányom, két problémamentes várandósságból. Most harmadik...