Lelet értelmezés

Kedves Doktor Nő! Köszönöm szépen múltkori válaszát a kérdésemre. Némiképp kicsit megnyugodtam. Tudna nekem informáciòt adni kicsit bővebben erről az immun elfo vizsgálatròl? Esetemben az albumin gondolom ésszerűen azért alacsony mert a másik két érték emelkedett. Érdekelne, hogy a béta globulin emelkedett értéke mire utalhat? Az interneten mindenhol csak myelomat meg sjögern szindromát találtam és ehhez hasonlò súlyos betegségeket. Autoimmun betegségem tudtommal nincs. Gluténra lettem vizsgálva a múlt hònapban, de mind a biopszia mind a szérum negativ lett.. igaz csak transglutaminaz szintet néztek, mást nem. Illetve kérdésem lenne az is, hogy lehetséges, hogy a trombocita szintem a lezajlott virusfertozes miatt emelkedett igy meg? Sosem volt ezzel problémám és a trigliceriddel sem. Köszönöm ha segit.

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza vírusfertőzés témában

Kedves Kérdező!

Ugyanaz érvényes amit leírtam. Ez feltehetően vírusfertőzés ami minden eltérést igazolhat, de ha lesz kontrollja pár hét múlva kiderül. Addig nem kell ezen aggódnia.

Kérdés: 2021. október 18., 18:36; Megválaszolva: 2021. október 19., 08:28
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Antifoszfolipid szindróma gyanú
Június végén kezdődött a kálváriám, vírusfertőzéssel, magas láz, végtagok, fejfájás, fülfájás, nyaki nyirokcsomó-duzzanatokkal, amelyek...
Vérszegénység jelei
Szénhidrát és fehérje szedése
Vérképben eltérések
Veszélyes ez az eltérés?
Tisztelt Doktornő! Lehet, hogy bagatel dolog, de mivel erős hipochonder vagyok ezért rákérdezek. Az SM terápiája miatt félévente csinálnak nekem...