• Bevérzések a lábon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő, Elég gyakran előfordul velem, hogy néhány purpura megjelenik a lábamon ami általában az alsó combom térd körüli részére lokalizálódik. Néhány miliméteresek és nincs tele vele a lábam, kb. 5-6 darab. Azt olvastam, hogy véralvadási problémákra, TTP-re utalhat. Az lenne a kérdésem hogy az én esetemben amikor csak néhány purpura fordul elő mennyire kell aggódnom emiatt? lehet egyszerűen az az oka, hogy gyengék az érfalaim vagy vitamin hiány? Ha véralvadási problémám van az mennyire komoly és mennyire sürgős állapot? Ezek a purpurák minimum 2 éve jelennek meg rajtam időnként, korábban is lehet, hogy voltak de nem figyeltem.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a purpura témában

        Kedves Kérdező! Azért egy TTP nem "ennyi". LEgyen egy általános laborja a háziorvosnál!


        Kérdés: 2020. június 08., 10:37; Megválaszolva: 2020. június 08., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: