• Magasabb Ferritin szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Szeretném kérni a tanácsát férjem labor eredménnyemmel kapcsolatban. Ferritin szint + 361 (20-250) Nem tudom ezen eltéréseknek van e jelentőségük de megírom: Neutrofil granulocita - 44,6 (50-70) Limfocita + 43,5 (25-40) Monicita + 10,6 (2-8) Neutrifil granulocita - 2,07 (2,20 -7,90) Vizelet üledék kristály 1 kb 3 üveg bérescseppet szedett az elmúlt hónapokban 1000 mg C vitamint naponta. picit fáj a nyirokcsomója a nyakán, nyaki ultrahangon nem láttak kórosságot, az egyik pajzsmirigy nagyobb de nem kóros még. Az utobbi időben megfázás szerű tünetei is vannak, ( rossz közérzet, torokfájás, izzadás) Csatoltam a lelet eredményt is, kérném a tanácsát, hogy kell-e valamilyen vizsgálatra mennie még, ezek alapján Ön szerint. Válaszát köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a ferritin témában

        Kedves Kérdező! Önmagában nincs jelentősége, majd pár hónap múlva érdemes ellenőrizni. Vasat ne pótoljon, telve a vasraktár


        Kérdés: 2020. április 23., 11:51; Megválaszolva: 2020. április 23., 15:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.