• Fájdalmas afták

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Édesanyám szájában először a nyelvén, majd több helyen is, nagyon fájdalmas afták, fekélyek keletkeztek. Soha életében nem volt ilyen. Non hodgkin limfóma miatt kemoterápiát kapott, utolsót áprilisban. Pet Ct lelete jó és a laborja is. Háziorvos szerint a legyengült immunrendszere miatt keletkeztek. Vitamint szed, több dolgot is kipróbáltunk, gél, öblögetők stb. de még mindig fennáll a probléma. Kihez lehetne ezzel a problémával fordulni? Mikor fog elmúlni, mit lehetne még tenni? Köszönettel: Móni

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a afta témában

        KEdves Móni! Szólni kellene a kezelőorvosnak, nem-e vírus és kell e rá gyógyszert szedni. Öblögetőt érdemes addig használni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 22., 21:09; Megválaszolva: 2019. augusztus 25., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: