• Vérkép eltérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Nő! Kisfiam vérképén eltérés van,értékelésében kérném segítségét. Eltérés: NRBC 0,1% Absz.Lymphocyta 1.990 G/l Lymphocyta 29% Eosinophil 17% Absz.Eosinophil 1,210 G/L MCH 26.6 pg RDW-SD 35.9 fl A többi értéke jó. CRP 0.10 Vvt 4,85 T/L Hgb 129 g/l RDW-CV 12,1% MCV 81.4 Absz.NRBC 0.010 G/L IG# 0.02 G/l IG% 0.30 % Igazán az NRBC,IG érték amire kíváncsi vagyok.Van okom aggódni? Nagyon magas por és lisztatka allergiàja van,az Eosinophil értéknél emiatt volt mindig eltérése.Cetirizin cseppeket kap 2x5cseppet.Sz.e.Flixotidot. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! Nem, ha allergiás belefér. Nincs vele baj, érdemes majd ismételni.


        Kérdés: 2019. július 10., 18:04; Megválaszolva: 2019. július 11., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)