• Mi lehet ez a csomó?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! Köszönöm tegnapi válaszát, jövő héten elmegyek egy helyi proktológus magánrendeléshez. A következő kérdésem inkább sebészi lenne, de sajnos úgy láttam, hogy nincs már sebész kolléga itt aki válaszolni tudna a kérdésemre. kb 3 napja vettem észre egy csomót a hasam alján, közvetlen a nem szervem felett. Ekkor nagyon megijedtem, de mivel többször volt a testemen pattanás, illetve szörtüsző gyulladás is, így nem aggódtam annyira, kenegettem Travocort illetve Liotonos kenőccsel is, TALÁN mintha egy kicsit kisebb lenne már. Nyomogatásra kissé érzékeny, mozgatható tehát nincs összekapaszkodva a bőr alatt ( legalábbis úgy érzem). Kemény tapintású. Kérem adjon nekem tanácsot, hogy így képről vajon mi lehet ez? Zsírdaganat? Egyik napról a másikra keletkezett, arra is gondoltam, hogy pakolás közben véletlen az övem odacsíphette. Nem gondolom, hogy köze lenne az aranyérhez vagy a még nem diagnosztizált végbél fájdalmamhoz. Ismét köszönöm válaszát.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a furunculus témában

        KEdves Kérdező! Ez szerintem pattanás/furunculus és meg fog oldódni. Nem kell kenegetni, max. antibakteriális kenőccsel vagy arcszesszel lemosni

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 18., 13:26; Megválaszolva: 2018. november 18., 17:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: