Mit tegyek?

Sajnos az utóbbi egy hónapban a sincoma adagom felemelkedett.3, 4, 4 váltásban szedtem, aztán vérvétel után, 5, 5, 4, egyhétre rá ujból vérvétel, 5, 4, 5, 4 váltásban szedem most.Ugyanugy étkezem, szerintem nemteszek semmit sem másként, csak talán mitóta megjöttek a jó idők, sokat dolgozom kint, kapálok, söprögetek sokat. A hátam rettenetesen fáj, délután már nemtudok szinte semmit csinálni annyira fáradt vagyok/pedig egypár éve még a hegyet is megtudtam mozgatni/, rengeteget dolgoztam. És a Litaril gyógyszerem sem akar lejjebb menni, kettőt szedek. Mikor megbetegedtem, akkor hármat szedtem, utána lement egyre, és most egy jó ideje kettő. Az essentiális thrombicitémia az csontvelő daganat? Csontvelőrák?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza vérhígitó témában

Kedves Kérdező!

A Syncumar szükséges adagját más gyógyszerek együttes szedése, valamint az étkezés (egyes ételek K vitamintartalma) is befolyásolja. Az esszenciális thrombocitopenia valóban a csontvelő sejtburjánzással járó, vagyis daganatos jellegű megbetegedésének egyik kevésbé súlyos formája. Rendszeres ellenőrzése és kezelése szükséges. A Litaril adagját az aktuális laboratóriumi eredmény befolyásolja.

Kérdés: 2012. május 22., 09:15; Megválaszolva: 2012. május 24., 19:22
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Ferritin magas
Szájfeltöltés Marfarin mellett
Vérkép kiértékelése
Pajzsmirigy + SM betegség
Magas vas szint