Baba vállalás

Jó napot kívánok. Nekem elég összetett kérdésem lenne. Remélem sikerül megfogalmaznom. Első kapcsolatomból születettek 2014-ben iker kétpetéjű kislányaim. (27éves voltam akkor) Voltak komplikációk.. (24 és 34 héten szívritmus zavar nekem, a kislányaim mindketten B+ vércsoportúak voltak még én AB-, ÉS 24. héten megindult a szülés mert egyik baba elkezdte kifelé nyomni a másik babát) Sikerült visszatartani a szülést és bírtam egészen a 37.hétig velük a pocakban. Abban a pillanatban amikor császármeccész útján megszülettek a lányaim, édesapjuk elhagyott minket. Teljesen egyedül mentünk haza a kórházból a kislányaimmal, és teljesen egyedül kezdtem el nevelni a két lányomat. 2018 márciusában volt egy féloldali zsibbadásom, amivel kórházba kerültem 10 napra. Mindenféle vizsgálatot elvégeztek, majd végül megállapították a sok stressz, idegi alapon történt. Ekkor a pszhiiáter írt fel 3x0.5mg Frontint és 1x 10mg Cipralexet. 2018áprilisában egymásra találtunk egy régi szerelmemmel akit 2011-ben ismertem meg és úgy döntöttünk 2018 áprilisában hogy újra próbát teszünk hátha most menni/működni fog. Annyira jól megy meg annyira jól megvagyunk hogy közös babát szeretnénk. (mivel neki még nincs gyermeke) 2018április óta a gyógyszereim elhagyása lecsökkent 1db 0.5 Frontrinra és 1db 10mg cipralexre. A kérdésem az lenne hogy most ilyen gyógyszer adag mellett meg az hogy iker komplikált szülésen túl vagyok, így 32 évesen lehet-e a közös babánk? Mi a "feltétele"? Mit kell tennem/tennünk hogy lehessen egyáltalán közös gyermekünk? Nagyon szépen köszönöm válaszát!

Dr. Tekse István válasza baba témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben olyan gyógyszereket használ amelyeket pszichiátere megengedett, úgy nyugodtan próbálkozzanak, semmiféle egyéb problémát nem látok.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. február 07., 13:42; Megválaszolva: 2019. február 16., 21:00
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Babavárás lehetséges-e?
Babatervezés
Menstruációs zavar
Udvozlom! A parommal babat szeretnenk 2019 januar ota. 2018 augusztusaban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset 10 ev utan. A ciklusom meg mindig nem...
Terhesség a párommal
Azután érdeklődöm párommal hónapok óta próbálkozunk és nem sikerül össze hozni a gyermeket mi lehet a próbléma? Szex közbe nem mindig élvezek...
40 feletti művi meddőség
Jó napot Doktor nő! Nem tudom tudd e ebben segíteni. De a rendszertelen menses miatt leállítottak a fogamzásgátlóról. 40 éves elmúltam. S a művi...