• BCG Oltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr! Két éves kislányom BCG oltás helye 2 nappal ezelőtt bepirosodott,mintha egy kis seb is lenne rajta.Hörgőgyulladásra hajlamos,állandó gyógyszerei vannak:Flixotide,és Montelukast. Érdeklődni szeretnék,hogy ez a pirosodás mitől lehet,kell-e vele foglalkozni? Üdvözlettel

        Dr. Balogh Andrea válasza a BCG témában

        Tisztelt Kérdező! Betadine oldattal naponta 2-3x kenje be (amennyiben nem érzékeny Betadine-ra). Ha nincs javulás mutassák meg háziorvosuknak. Feltehetőleg egy enyhe bőrirritációról van csak szó. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. március 21., 21:05; Megválaszolva: 2019. április 05., 12:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Kisfiam 34. hétre született összetett szívfejlődési rendellenességgel, korához és méretéhez képest kis súllyal. Születésekor magas laktát értéket diagnosztizáltak. Mozgáselmaradás miatt MR vizsgálat történt 8...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.