• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm.Szeretném a véleményét kérni, kisfiam nyaki nyirokcsomójával kapcsolatban. 1 éves kora óta van jelen amit akkor meg is mutattam a háziorvosnak, nem igazán foglalkozott vele megnyugtatott hogy semmi komoly. De azóta már 4 év eltelt es szemmel láthatóan nagyobb 2x olyan mint egy babszem, mozgatható neki de nem mondja hogy fájna elég soványka de eszik rendesen nincs baj az étvágyával nem fáradékony(söt) nagyon félek hogy valami komoly betegség áll a háttérben. Mit tanácsol mit tegyek? Okkal aggódom vagy ez természetes? Köszönöm a válaszát.Tisztelettel: Anita

        Dr. Balogh Andrea válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Ha 2x akkora, mint egy babszem, akkor érdemes laborvizsgálatot végeztetni, szükség esetén ultrahanggal megvizsgáltatni. Amennyiben akkora, mint egy babszem, vagy kisebb, akkor teendőt nem igényel. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. január 20., 23:17; Megválaszolva: 2019. január 24., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: