Nyirokcsomo

gyermekem 2 éves és nem mulik el neki egy nyirocsomo a nyakában mitől lehet ez? nyugtalan vagyok.voltam orvosnál és azt mondták, hogy ne ilyedjek meg mert legtöbb kicsigyereknek van olyan.de én nem tudok nyugodni.kérem adjon egy nyugtato választ.előre is köszönöm

Dr. Árki Ildikó válasza nyaki nyirkcsomó témában

Tisztelt Kérdező! A gyermeket vizsgáló orvos nem találta rendellenesnek. Ha ezek után is aggódik, vigye vissza kontroll vizsgálatra. (Egyébként laborvizsgálat, ultrahang vizsgálat, esetleg hasi Uh vizsgálat jön szóba nyirokcsomó nagyobbodás esetén) A vizsgáló orvos döntése, hogy ezeket szükségesnek tartja-e.

Megválaszolva: 2013. február 19.

Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek

Nyirokcsomók 2
Arra lennék kíváncsi, hogy szájrák, álkapocsrák okozhat-e torokmandula hegesedést és nyaki nyirokcsomó duzzanatot. 5 hete hegesek a manduláim. Nem fájdalmas...
Bexsero oltás tárolási hiba
Kedves Dr. Hanga! Az lenne a kérdésem, hogy lehet e valami baja a bexserot oltásnak ha 1 vagy 2 napig nem ment a hűtőnk és mi nem vettük mert nem...
Baba fejfájás
Kedves Dr. Nő! Van egy 18 hónapos lányom, az elmúlt időben nagyon elkezdet hunyoritani elvittük szemészetre ott mindent rendben találtak. Viszont a hunyoritas...
Kisgyermek emelkedett lymphocyta érték
Tisztelt Szakértő! Gyermekem novemberben lesz 5 éves, gyermekorvosi javaslatra teljes labort csináltattunk, melynek eredményét mellékelem. A vérkenet...
Csípés folt
Tisztelt Doktornő! Tegnap gyermekemet megcsípte valami, este viszketett neki bekentem fenistillel. Kullancsot nem találtunk. Ez lehet kullancs csípés nyoma...
Szem mozgása
Jó napot! Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy a majdnem 6 hetes babámnál, azt tapasztaltam, hogy a szemei néha megremegnek, egy helyre fókuszál, és csak...