• Megfazasos tunetek es ajulas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorno. Van egy 12 eves lanyom akinel 2 napja megfazasos tunetek jelentkeztek 38, 4 fokos lazzal, orrdugulassal, hidegrazassal, kohogesel. DE ami engem aggaszt az hogy ma reggel fesulkodes kozben elajult, ami meg soha nem fordult elo nala. Kerdesem az lenne hogy ez normalis? Vagy mielobb fordulyak orvoshoz vele?

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a ájulás témában

        Kedves Kérdező! Lázas állapotban könnyen kiszáradnak a gyerekek, ezért fontos, hogy lázas gyermekét sűrűn kínálja folyadékkal! A 38 fok feletti lázat már javasolt gyógyszeresen csillapítani! Amennyiben gyermeke állapota nem javul és holnapra nem lesz láztalan, keressék fel gyermekorvosukat! Üdvözlettel: dr. Csáki Csilla Svábhegyi Gyógyintézet www.svabhegy.eu


        Svábhegyi Gyógyintézet
        Gyermekgyógyászati partnerünk Itt kérdezhet

         Svábhegyi Gyógyintézet
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 02., 08:49; Megválaszolva: 2012. április 04., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: