• a hangszál megbetegedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő Az utóbbi két évben többször is előfordult, hogy meghüléskor hang nélkül maradok, csak suttogva tudok beszélni napokig. MIVEL LEHETNE EZT HATÉKONYAN KEZELNI? Sokszor már szorongok, hogy egyáltalán vissza jön e a hangom. Kiváncsian várom válaszát. Elöre is köszönöm.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a gégegyulladás témában

        Tisztelt Asszonyom! A hangszalag gyulladása, mely rekedtséggel, aphoniával jár, bármely felsőlégúti infekciót kísérhet. Sok folyadék, gégekímélő étrend (tilos: alkoholos, dohányos, forró, jeges, fűszeres fogyasztása) ha van lehetősége, akkor a fertőzés kezdetén már inhalálás fizsóval vagy Salvus vízzel.


        Kérdés: 2013. április 14., 17:31; Megválaszolva: 2013. április 16., 07:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció