• Orrcseppet meddig használhatom allergiára?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Naphazolin orrcsepp az egyetlen amitől kitisztul az eldugult orrom.Lehet e napi rendszerességgel hsználni.Allergia miatt dugul el az orrom amit már hiába fújok nem old meg semmit.Az összes eddigi orr spray,sóoldat stb. nem használnak. Köszönöm

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrcsepp témában

        Tisztelt Uram! A Naphasolint 5 napig szabad mindössze használni. Semmiképp nem javaslom krónikusan használni. Ha a nagy mennyiségű sóval való öblítés sem használ (pl. NeilMed SinuRinse), akkor topikus szteroid használata az egyetlen lehetősége. Emiatt fül-orr-gégészeti vagy allergológiai ambulancián jelentkezzék, mert e szerek receptkötelesek.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 10., 17:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 07:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!Kb másfél hónapja ekezdett égni a nyelvem egyik oldala folyamatosan,azóta 2hete furcsa érzésem a torkomban,mintha egy hajszál lenne ott.De csak egy oldalon érzem ezeket a tüneteket.Különösebben nem fáj,csak nagyon...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés