• Fülzúgás buli után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szombaton voltam egy hangos buliban és az utána következő napon nagyon sípolt a fülem. Mostmár nem hallom csak este ha nagyon csönd van akkor. Azt szeretném, kérdezni, hogy körülbelül mennyi idő még teljesen regenerálódik a fülem?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Uram! Az ön által panaszolt jelenség általában 4-5 nap alatt elmúlik,de tarthat 2 hétig is. Azt javaslom, hogy ha az egy hetet meghaladja, akkor hallásvizsgálatra jelentkezzék, mert a nagy zajterhelés akár akut idegi hallásvesztést is okozhat, amit 2 héten belül kell elkezdeni kezelni, különben viszafordíthatatlanná válhat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 08:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!Kb másfél hónapja ekezdett égni a nyelvem egyik oldala folyamatosan,azóta 2hete furcsa érzésem a torkomban,mintha egy hajszál lenne ott.De csak egy oldalon érzem ezeket a tüneteket.Különösebben nem fáj,csak nagyon...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés