• Rhinolight

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr.Horváth Tamás részére! Tisztelt Doktor úr! Szakorvosi vizsgálat eredmény: Státusz St.p. Luc-Caldwell l.u. Min.mucopr váladék ürül a rostákból. Szabad elülső rosták, arcüregi nykh. kissé erezett. Diagnózis ACU-J3200 Idült sinusitis maxilláris ACU-J3040 Allergiás rhinitis k.m.n. Receptek Garasone csepp,Avamys orrspray,Aerius filmtabletta. Arcüreg CT A melléküregek légtartók. A jobb sinus maxillaris ventralis kontúrja imprimált, a dorsalis fal mentén 6-8 mm vastagságú nykh-szaporulat látható. Mk.o. Luc-Caldwell műtét utáni állapot. Az orrkagylók mérsékelten duzzadtak, az ethmodialis sejtek nyálkahártyáján helyenként polypoid megvastagodás látható(5-7 mm-es). A jobb sin. max. medialis falának megfelelően egy 6 mm-es polypoid nyálkahártya megvastagodás látható. Valamelyes javulás után jelenleg Rinolight-os kezelést javasol 8 alkalomra, ami 40 000 Ft-ba kerülne. Ön szerint van értelme e kezelésnek, mivel sem nem tüsszögök, sem nem váladékozok, semmilyen allergént nem mutattak ki, csak az idegek fájnak a felső fogsorban. Fogorvosi lelet negatív. Köszönettel!

        Dr. Veress Dóra válasza a Rhinolight témában

        Kedves Uram, Jelenleg fül-orrr-gégész szakértőnk szabadságon van, így én néztem utána mire is javasolt a Rhinolight kezelés. A forgalmazó szerint allergiás eredetű panaszokra javasolt, mert a fénykezelés az allergiás immunfolyamatokat tudja jótékonyan befolyásolni. Ha Önnek nincs allergiája, akkor a kezelések kimenetele kétes értékű.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 18., 17:38; Megválaszolva: 2011. július 19., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés