Arcüregyulladás+ciszta

Tisztelt Orvosok! Volna egy kérdésem. Egy nagyon hosszú lefolyású arcüreg-tüdő-mellhártyagyulladáson vagyok túl, de az arcüregemben továbbra is megvan a ciszta. 4 hetet voltam itthon, feküdtem, gyógyszereket ill.orrsprayt használtam, melegítettem az arcüregem. Mellkasi fájdalmak elmúltak, de a hátam néha fáj, bár többek szerint az a helytelen testtartás ill. a 4 hetes fekvés az oka. A legutóbbi kontroll vizsgálat eredménye: TÜDŐGY.: megszűnt MELLHÁRTYAGY.: erre Cataflant szedtem, megszűnt ARCÜREGGYULLADÁS: szépen gyógyul CISZTA: ott van 10x17 mm _________________ Mit tudnék még tenni, hogy megszűnjön a ciszta az arcüregemből?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza arcüreg, ciszta témában

Tisztelt Uram!

Egyszer érdemes megmutatni a CT felvételt (gondolom az volt) egy fül- orr- gégésznek, de amúgy egy 10x17mm-es arcüregi cisztával, ha nem okoz más panaszt, nem kell foglalkozni. Lehet, hogy egyszer csak majd felszívódik, de ha ott marad sem okozhat nagy bajt.

Kérdés: 2011. február 28., 15:03; Megválaszolva: 2011. március 02., 09:01
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Arcüreg panoráma röntgen
Nyaki fájdalom,nyirokcsomók
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés