Fülben szívdobogásérzés

Tisztelt Doktornő! Kérdést szeretnék feltenni. Az utóbbi időben - kb. 1 hónapja - bal fülemben hallom a szívdobogásomat. Főleg esténként, de néha napközben is. Szülés után kimerültség miatt enyhe szívritmuszavarom volt, a Magne B6 szedésével ez megszűnt, de most ez a tünet jelentkezett. Lehet-e ez ellen valamit tenni, illetőleg arra lennék kíváncsi, hogy ezt a tünetet mi okozhatja, hova forduljak segítségéért. Esetleg lehet-e ez a tünet vitaminhiány miatt, mivel még szoptatok. Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fül lüktetése témában

Kedves Kérdező!

A fülben jelentkező lüktetés általában teltségérzet, főleg ha megterhelés, stressz, idegesség hatására jelenik meg, leginkább vérnyomás problémára utal. Főleg azokban az esetekben, amikor a fül-orr-gégészeti státusz negatív.

Ebben az esetben a családorvoshoz kell fordulnia további kivizsgálást megbeszélni.

Kérdés: 2011. január 25., 18:22; Megválaszolva: 2011. január 26., 11:59
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás