• Halláscsökkenésre jár a leszázalékolás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm kérdésem a következö leszázalékolásra megyek bal kisfoku jo kp foku idegi halláscsökenes hogy erre kapok e leszázalékolast elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a halláscsökkenés témában

        Tisztelt Kérdező! A leszázalékolás mértékéről egy bizottság dönt a vizsgálati eredmények és az Ön kezelését végző szakorvos véleménye alapján. Ennyi információból nem lehet semmit sem mondani. Ez sokkal összetettebb döntés.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 28., 17:59; Megválaszolva: 2010. december 30., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés