• Fül vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 7 éve beteg azaz kilyukadt a jobb dobhártyám illetve gennyedzik általában nap közben, műtéten is voltam vele 4 éve, de most egy nem tapasztalt jelenséget észleltem, mégpedig, hogy gennyel keveredve vér folyik a fülemből... Voltam már vizsgálaton legalább 2 hónapja, de újra csak két nap múlva tudok csak -fül, -orr, -gégészetre menni! Mit tegyek hogy ne vérezzen a fülem? Aggódok. Ui.: A CT/MR vizsgálat legalább 2 hónap múlva lesz ha új időpontot kérek az időpontok túlterheltsége miatt!

        Dr. Horváth Tamás válasza a fülvérzés témában

        Tisztelt Uram! A vérzés pontosabb okát csak fül- orr- gégészeti vizsgálattal lehetne megmondani. Nagy eséllyel a dobhártya-perforáció az oka. Vagy a lyuk széle vérzik, vagy egy fertőzés vezetett ide. Azt mindenképpen ismét meg kellene műteni, ha ilyen panaszokat okoz. Nem tudom, hogy CT miért kell, legalábbis dobhártyabetegségek kivizsgáláshoz nem szükséges.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 15., 22:04; Megválaszolva: 2010. december 20., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés