• Nyaki duzzanat étkezés után megjelenik, majd elmúlik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A mai nap folyamán egyszercsak csikolós. picit szúrós érzést éreztem a torkom környékén.Eközben nem fogyasztottam semmit.Majd evés közben a nyakam baloldalán kb. a fülem és a gégém közt félúton megjelent egy diónyi nagyságú, nem túl kemény duzzanat, amely két órán belül magától lelohadt. Következő étkezésnél ugyanez történt. Az első étkezésnél kenyeret, szalonnát, paprikát és paradicsomot fogyasztottam, a következőnél zöldséglevest. Egyetlen szokatlan étel, amit mostanában ettem, kökény volt, tegnap este ettem 4 szemet. A kérdésem az, hogy mi lehet ez a hirtelen megjelenő és eltűnő nyaki duzzanat? Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki duzzanat témában

        Tisztelt Kérdező! Mindenképpen kivizsgálás indokolt. Keressen fül-orr-gégészeti és gasztroneterológiai szakrendelést. A leírt eltérés lehet a nyelőcső kiboltosulása, bár fokozatosan szokott növekedni. Induljon el a kivizsgálás, ha azóta is fennáll a tünet.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 01., 15:12; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés