• Műtét nélkül rendbe jöhetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mennyire lehetek nyugodt nyaralás alatt? Bedurranhat-e teljesen a szemem és az arcom? 800 km távolságban mit tehetek? Az arckoponya CT eredmény negatív.íme a lelet leírás: A sinus frontálisok,sphenoidalisak,mastoid sejtek légtartóak.A bal sinus maxilarisban körkörös nyálkahártya megvastagodás figyelhető meg. Ezen az oldalon az orrjárat nem átjárható.A bal ethmoidsejtek fedettek. A jobb ethmoidealis sejtek légtartóak.A septum nem deviál.A fül orr gégész doktornő nem kecsektet túl sok jóval. agusztusban látni akar ismét és akkor egyeztetünk a mütétről.7napig szedni kell az augmentin duot. Segíthet a bioptron lámpa és hogyan használjam?Köszönöm válaszát

        Dr. Horváth Tamás válasza a sinusitis témában

        Tisztelt Hölgyem! A kérdésére így látatlanban, ennyi információ alapján nem lehet válaszolni nyugodt lelkiismerettel. Nem tudom, hogy akut vagy krónikus melléküreg gyulladásról van-e szó, nem tudom, hogy mik a panaszai és azok mióta vannak, hogy miért kellett arckoponya CT, stb. Nem tudom, hogy milyen műtétet terveznek. Amennyiben ezeket az információkat is megosztja, akkor lehet egy hozzávetőleges választ adni a kérdéseire.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 02., 14:28; Megválaszolva: 2010. július 07., 16:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés