Műtét nélkül rendbe jöhetek?

Mennyire lehetek nyugodt nyaralás alatt? Bedurranhat-e teljesen a szemem és az arcom? 800 km távolságban mit tehetek? Az arckoponya CT eredmény negatív.íme a lelet leírás: A sinus frontálisok, sphenoidalisak, mastoid sejtek légtartóak. A bal sinus maxilarisban körkörös nyálkahártya megvastagodás figyelhető meg. Ezen az oldalon az orrjárat nem átjárható. A bal ethmoidsejtek fedettek. A jobb ethmoidealis sejtek légtartóak. A septum nem deviál. A fül orr gégész doktornő nem kecsektet túl sok jóval. agusztusban látni akar ismét és akkor egyeztetünk a mütétről.7napig szedni kell az augmentin duot. Segíthet a bioptron lámpa és hogyan használjam? Köszönöm válaszát

Dr. Horváth Tamás válasza sinusitis témában

Tisztelt Hölgyem!

A kérdésére így látatlanban, ennyi információ alapján nem lehet válaszolni nyugodt lelkiismerettel. Nem tudom, hogy akut vagy krónikus melléküreg gyulladásról van-e szó, nem tudom, hogy mik a panaszai és azok mióta vannak, hogy miért kellett arckoponya CT, stb. Nem tudom, hogy milyen műtétet terveznek. Amennyiben ezeket az információkat is megosztja, akkor lehet egy hozzávetőleges választ adni a kérdéseire.

Kérdés: 2010. július 02., 14:28 ;Megválaszolva: 2010. július 07., 16:17
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Egyéb sinusitis
Tisztelt Dr-nő Az lenne a kérdésem hogy egyéb sinnusitis-t állapítottak meg de úgy hogy a a véreredményemen viszont a crp 0.3 vagyis a vér nem mutat...
maxillaris sinusok
Tisztelt Doktor Nő! Hálasan köszönöm válaszát. Az arcüreg röntgen kimutatta: maxillaris sinusok nyálkahártyája duzzadt, megvastagodott....
Fülgyulladàs stb
Garatmandula hajszálér
Augmentin duo szedheto e clexane kura...