• Torokfájás: 2 hetente visszatér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm.

        A következő lenne a proglémám. 18 éves vagyok, és mindig is baj volt a torkommal, sokszor megfájdult, és "csúnya" volt, de általában a gyógyszertől elmúlott. Most is körülbelül két hónapja ugyanígy megfájdult, meg is kaptam a gyógyszerem, el is múlott tőle, de csak addig amíg a gyógyszer hatott, szóval körülbelül két hét múlva ugyanúgy megfájdult. Körülbelül már második hónapja megy ez, már háromszor fordult elő, hogy megfájdult, addig amíg a gyógyszer hatott elmúlott, és most megint fáj, pedig utolsó alkalommal másik gyógyszert kaptam, hátha az jobb lesz. Már nem tudom mit tegyek, mert most már sokadszor újra elő jött a fájdalom két hét után. Mit lehetne tenni? Próbálkozni még másik gyógyszerrel? Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a torokfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Keressen fel fül-orr-gégészt, javasolt lenne torokváladék tenyésztése annak érdekében, hogy célzottan lehessen antibiotikumot adni a kitenyészett kórokozó érzékenysége alapján. Addig torokfertőtlenítővel gargarizáljon.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-09 10:49:32; Megválaszolva: 2010. március 09., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: