maxillaris sinusok

Tisztelt Doktor Nő! Hálasan köszönöm válaszát. Az arcüreg röntgen kimutatta: maxillaris sinusok nyálkahártyája duzzadt, megvastagodott. Gyógyszerként erre Broncho-Vaxom-ot kaptam. Lámpázás, inhalálás. Kérdésem, hogy ennyi kezelés elegendő-e? Ez okozhat-e egy elég erősnek nevezhető fáradtságot, levertséget, szédülést. Mennyi idő, míg ez múlik, helyrejön? Köszönve segítségét, tisztelettel, Doni

Dr. Csuth Ágnes válasza sinusitis témában

Ezek mellett a kezelések mellett, ha nincsjelentős javulás 1-2 hét alatt, érdemes műtéti megoldásokon elgondolkodni.

Fáradtságot, levertséget, arcfájdalmat, fejfájást okozhat az idült arcüreggyulladás. A szédülés nem tartozik a jellemző panaszok közé. Érdemes lenne a szédülés okán egyéb vizsgálatokat is végeztetni (belgyógyászat, ideggyógyászat, stb.)

Kérdés: 2010. március 09., 00:20 ;Megválaszolva: 2010. március 09., 00:20
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Egyéb sinusitis
Tisztelt Dr-nő Az lenne a kérdésem hogy egyéb sinnusitis-t állapítottak meg de úgy hogy a a véreredményemen viszont a crp 0.3 vagyis a vér nem mutat...
Műtét nélkül rendbe jöhetek?
Mennyire lehetek nyugodt nyaralás alatt? Bedurranhat-e teljesen a szemem és az arcom? 800 km távolságban mit tehetek? Az arckoponya CT eredmény...
Fülgyulladàs stb
Garatmandula hajszálér
Augmentin duo szedheto e clexane kura...