• Egy hónapja folyik az orrom, nem múlik a hőemelkedésem

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztel doktor! Kb.1 hónapja 37.5 a hőmérsékletem folyik az orrom, tüsszögök és egy kicsit fáj a torkom. A háziorvosom irt fel summamedet, de nem javultam meg tőle, sőt még jobban folyik az orrom. Mi lehet a baj? Használok otrivin orrcseppet is. A hőemelkedésem az algopirytől se megy le. A fül-orr-gégészeten se találtak semmit. köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a orrváladékozás témában

        Tartós, ismeretlen eredetű hőemelkedés belgyógyászati kivizsgálást igényel, beleértve a mellkasátvilágítást is.

        Az orrfolyásos panasza hátterében virusfertőzés is állhat, erre a Sumamed nincs hatással. Azonban az orrcsepp ilyen hosszú ideig tartó használata káros. Ha erős orrlégzési panasza nincs, hagyja el. Ha kifejezett orrlégzési panasza lenne, akkoris forduljon egyéb megoldásért fül-orr-gégész szakorovoshoz.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-06 20:33:27; Megválaszolva: 2010. február 06., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: