Arcüreg polip

tisztelt Doktor!

a lelet.bal arcüreg alsó falán kb.15mm-es éles kontúrú polypoid képlet van, a többi melléküreg szabályos

15 éves fiam lelete.kérdésem ez csak műtétre szűnik meg vagy gyógyszeres kezelésre is? illetve okozhat-e szédülést ez a dolog.? tudunk -e valami természetes úton segíteni a problémán az orvosi kezelésig, /egy hét múlva/várom válaszát köszönettel Mónika

WEBBeteg Szakértő válasza arcüreg témában

Ha a polip semmilyen panaszt nem okoz, egyelőre nem feltétlenül igényel kezelést, sem különösebb teendőt.

A szédüléses panasszal véleményem szerint nincs összefüggésben.

 

Kérdés: 2010. január 12., 14:24 ;Megválaszolva: 2010. január 12., 14:24
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
CT és MR vizsgálat!
Jó napot! A sinus frontalis légtartó. A jobb oldalon egyes ethmoid sejtek fala mentén vékony nyálkahártyaduzzanat látható. A sinus sphenoidalis...
Arcureggyulladas
Udvozlom. 2017-ben mutottek,orrsoveny es arcuregtisztitas. Folyton visszatero gyulladasom van. Kicsi arcuregem van,masokehoz kepest 1/3-a az enyem es az egyik...
CBCT röntgen értelmezés
Kedves Doktor Úr, Az alábbi CBCT röntgen értelmezésében kérném a segítségét, pár hónapja a jobb oldali arcfelem duzzadtabb az alsó...
Ciszta vagy sem?
Üdvözlöm Dr.Zarán Rajmund! A kérdésem az lenne,hogy az elmúlt év folyamán és most is 2-3 alkalommal történt velem olyan,hogy orrfújás után...
Arc , orr zsibbadás.
Jò napot Kívánok Doktor úr! Voltam koponya CT-n. Az eredmény: Bal sinus maxillarisban, és a sinus frontális jobb oldali recessusában polypoid...