• Bioptron lámpa enyhébb torokgyulladásra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Mennyire hatékony a bioptron lámpás kezelés enyhébb torokgyulladás esetén?

        Köszönettel:

        Kiss Gabriella

        WEBBeteg szakértő válasza a bioptron lámpa témában

        Kedves Kérdező!


        A Bioptron lámpa nagyon jó gyógyászati segédeszköz, de torokgyulladások kezelésére nem alkalmas.
        Enyhe torokgyulladás vírusfertőzések esetén szokott kialakulni. C-vitamin, gyógyteák, fizikai kímélet, csípős, fűszeres ételek, szénsavas italok kerülése 4-5 napig elegendő szokott lenni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-02 23:31:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 16:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés