• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr!

        Nekem kb.6 éve zúg a bal fülem.voltam ct-n, értágitó infúziókúrán de negativ volt a ct leletem. A fülzúgáshoz szédülés is társult, kaptam gyógyszert:Stugeront, amitől enyhült a fülzúgás, és s szédülés. Most 8 hetes terhes vagyok és már egy hónapja abbahagytam a Stugeron szedését. Most újra nagyon zúg a fülem, szinte már elviselhetetlen.Kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben sem lehetne újra elkezdeni, vagy esetleg valami más gyógyszert szedni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Szakácsné Prágai Nikolett

        WEBBeteg szakértő válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Kérdező!


        A Stugeronnak állatkísérletekben nem volt magzatkárosító hatása, azonban adatok hiányában csak akkor alkalmazható terhességben, ha a kockázat- nyereség arány ezt indokolja. Erről a szülész-nőgyógyász orvos dönthet, a kezelő fül-orr-gégész javaslata alapján. Ha panasza elviselhetetlenül erős, beszélje meg kezelőorvosaival, akik dönthetnek a kezelés folytatása mellett.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

         


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 15:13:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.