Augmentin duo szedheto e clexane kura alatt

Udvozlom, 54 eves, 60 kg no vagyok. Covidos voltam de abbol mar kigyogyultam, lazam nincs nem kohogok, csak a torkomra huzodott a virus. Ez sajnos majdnem mindig igy van, ezert is szerettem volna nem elkapni... Szoval, ha par nap (3-4) strepfen meg dorithricin nem segit, ilyenkor azert az augmentin duo szokott hasznalni, amit el szoktam kezdeni, mielott a fulemre huzodna, v ilyesmi. Ezert is van egy megmaradt doboz nalam, mert legutoljara nem kellett vegul. Viszont Clexane injekcio kura alatt (covid elovigyazatossagbol kaptam verrogkepzodes minimalizalasara) nem tudom szedhetem e, nem ellenjavallt e az osszetevők miatt. Illetve, ha nem szedhető, akkor szuneteltethetem e a verhigitot, ugy hogy utana folytatom, es ez mennyibem befolyasolna az injekcio hatasat Koszonom

Dr. Zaránd Rajmund válasza antikoaguláns témában

Az augmentin szedhető Clexane mellett.

Kérdés: 2022. július 27., 18:40 ;Megválaszolva: 2022. július 27., 19:29
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Fülgyulladàs stb
Garatmandula hajszálér
Idült mandulagyulladás, reflux?
Fülnyomás érzés arcüreggyulladás...
Légszomj, állandó ásítás...
Üdvözlöm! 22 éves fiatalember vagyok ,nagyjából másfél éve küzdök ezzel a panasszal, megkeseríti minden napomat. Hiába alszok normálisan...