Orrmelléküreg teljesen fedett

Üdvözlöm Március,áprilisban felső légúti betegségem volt.Hurut,orrfolyás hetekig. Majd elkezdett fájni a fejem. Ct iküreg gyulladást mutatott vagyis jobb oldalon teljesen fedett.Erre patikai orrsprayt használtam amit ott kevertek. Érszűkítő,szteroid,antibiotikum ami volt benne. Két hét után voltam mr en. A záródás ugyan úgy meg van. Fül orr gégészeten fess műtétet javasoltak. A két hét orrsray használatot elég kevésnek tartom. Régóta fent áll a panasz,de nem lenne célszerű még tovább próbálni kezelni? Nagyon félek a műtéttől. Keressek esetleg más orvost? Mennyi ideig szokták gyógyszerekkel próbálni kezelni műtét előtt? Nagyon aggódom. Kérem ha lehetséges minél hamarabb válaszoljanak. Köszönöm szépen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza orrmelléküregek témában

Tisztelt Asszonyom,

Én biztosan adnék 3 hónapig szteroid orrsprayt, hogy legyen esélye konzervatív kezeléstől gyógyulni. Az iköböl kritikus helyen van, műtéti megnyitása nem annyira egyszerű és kockázatmentes...

Kérdés: 2020. július 28., 21:53; Megválaszolva: 2020. július 30., 10:29
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Mandulagyulladás
Nyelési fájdalom
Hólyag a torokban
Érdeklődés
Hólyagos garat