• Torok probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr, 5 hónapja folyton megfázom ami nem múlik el soha 100%osan, folyamatos garat váladék csorgásom van. Lázam, hőemelkedésem sosincs. Fül orr gégész nagyon száraz nyálkahártyát állapított meg és csak a nyaki nyirokcsomók enyhe megnagyobbodását. Folytó érzés miatt nyaki UH-ra mentem, itt mindent rendben találtak. Emesztesi problémákra terelődött a gyanú, glutén érzékenységet allapitottak meg, melynek a tüneteitől visszagondolva már évek óta szenvedek. 1 hónapja diétázom, az emésztés javult de a torok tüneteim fennállnak. Bár nem fázom meg folyton de garat váladék van és a nyirokcsomók sem mentek vissza teljesen. A nyelvgyöki manduláim szerintem meg vannak nagyobbodva (orr, garat mandulám már nincs). A helyzet 5 hónapja nem rosszabbodik, nagyon kicsit javul, már nem kelek fel éjjel annyiszor inni. Vérvétel jó vashiány kivételével. Sportolni már újra tudok, nem vagyok rosszul de aggaszt, hogy még mindig nem vagyok teljesen egészséges. Valóban okozhatja a bélflóra felborulása a száraz nyálkahártyát? Mikor várható a teljes javulás? Orvoshoz nem mennék ebben az időszakban, itthon mivel próbálkozhatok még ami segít? köszönöm.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Globusérzés témában

        Tisztelt Asszonyom, Az emésztési zavartól függetlenül orröblítést javasolok napi 2 alkalommal pl ClinSin vagy NeilMed eszközzel életvitelszerűen.


        Kérdés: 2020. április 06., 11:56; Megválaszolva: 2020. április 06., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő, 6 hónapja egy nagyobb, hetekig tartó torokgyulladás (talán mononukleozis) után meg van dagadva pár nyaki és hónalj nyirokcsomom. 4-6 mm-es reaktív nyirokcsomók az ultrahang szerint. (2szer is voltam, azt mondták semmi kóros)....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció