• Véres orrváladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot Doktor úr/nő! Olyan problémám volt/van, hogy reggelente mikor fel kelek az első orr fújásnál véres orrválladékot fújok. Nem durva csak akkor is aggasztó. Voltam vele a fül-orr-gégészeten és azt mondta a doktornő, hogy kicsit meg van sérülve az orrnyálkahártyám és erezzett az orrom belül. Ezt kb 2 hónapja mondta a doktornő. Azóta ugyan ez van csak már 1-2x előfordul napközben is. Lehet ez más probléma is mert már egy kicsit aggaszt az egész dolog? Magasvérnyomás-on kívül lehet más probléma?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Orrszárazság témában

        Tisztelt Uram, Elméletileg százféle probléma lehet. Gyakorlatilag 2o éves korban az orrnyálkahártya szárazsága a legvalószínűbb. Javaslom, hogy használjon Rinopanteina vagy hasonló semleges kenőcsöt rendszeresen az orrába.


        Kérdés: 2020. március 30., 15:58; Megválaszolva: 2020. március 31., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő, 6 hónapja egy nagyobb, hetekig tartó torokgyulladás (talán mononukleozis) után meg van dagadva pár nyaki és hónalj nyirokcsomom. 4-6 mm-es reaktív nyirokcsomók az ultrahang szerint. (2szer is voltam, azt mondták semmi kóros)....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció