Váratlan orrvérzés

Tisztelt Doktor Úr! Nagyjából 2 hete kezdődött, hogy orrfújásnál véres orrváladék távozik, de csak a jobb orrlyukamból. Magától nem ered vérzésnek az orrom, de fújásnál most már szinte mindig véres. Magas vérnyomás nincs a háttérben, a tegnapi nap is megmértem egy ilyennél, de tökéletes volt és amúgy sincs baj a vérnyomásommal. Allergiás vagyok és ezért szteroidos orrspray-t használok, gondoltam, esetleg attól lehet, aztán leálltam a használatával, de azóta is jelen vannak a panaszok. Segítségét előre is köszönöm! Major Bettina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza orrszárazság témában

Kedves Bettina!

A szteroidos orrsprayknek időnként van orrszárazságot, orrvérzés okozó hatása. Azt javasolom, hogy mielőtt abbahagyná, próbálkozzék orrkenéssel vagy olajjal mellette (pl. Rinopanteina vagy Coldastop) . Ha ez sem segít 10-15 nap alatt, akkor átmenetileg föl kellene adni ennek az orrspraynak a használatát.

Kérdés: 2016. január 19., 13:02; Megválaszolva: 2016. január 19., 20:47
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Orr problémák
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát. Szeretném megkérdezni, hogyan lehetne kezelni pontosan milyen betegség ez? Hogyan alakulhat...
Véres orrváladék
Szép napot Doktor úr/nő! Olyan problémám volt/van, hogy reggelente mikor fel kelek az első orr fújásnál véres orrválladékot fújok. Nem durva...
Száraz orr, arcüreg.
Tisztelt Doktor Úr! Mit tehetnék, hogy ne legyen olyan száraz az arcüregem, orrüregem. Már gyerekkoromban sem kellett nekem soha zsebkendő, mert soha...
Sebek az orrban
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Most már lassan 2 hónapja sebek vannak az orromban (olyan mintha orrváladék szilárdulna meg) , nem tudom mitől alakult ki ...