• Fülzugas es akkut hallascsökkenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur! Akkut hallascsokkenéssel és fulzugassal diagnosztizaltak a jobb fulemre par hete, melyre szteroid ès èrtagito infuziot adtak, illetve otthon is kellett szednem szteroidot. Ezeknek mar vege, a hallasom pedig hullamszeru! Hol valtozatlan hol jo! 2 napja szinte 100% osnak ereztem mindket fulem, ma ujre elojott. Ez a folyamat gyakran ismetlodik! Ennek mi az oka? Illetve ez sosem fog elmulni? Varhato javulas? Udvozlettel: T.Bence

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a halláspanasz témában

        Tisztelt Uram! Először is nagy szerencse, ha teljesen jó lett a hallás és a zúgás a gyógyszerek hatására. Másrészt ezek a gondok zömmel az erek helyzetétől változnak (stressz, folyadékterek telítettsége). Ha hullámzó, de közben tökéletes, akkor nem kell aggódni. Nem tudom megjósolni, hogy eltűnnek-e a tünetek végleg.


        Kérdés: 2019. december 11., 16:06; Megválaszolva: 2019. december 12., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: